Verwarde fans: Jennifer Lopez promoot spelletje Coin Master

Verwarde fans: Jennifer Lopez promoot spelletje Coin Master

Wereldartiest Jennifer Lopez is verschenen in een reclamespotje voor het spel Coin Master. In de supermarkt speelt ze het spel en wordt herkent door een koppel terwijl ze druk aan het gamen is.

J.Lo vult haar zakken
Haar volgers die onder de video reageren op J.Lo haar nieuwe reclamespotje, vinden het maar raar: "Heeft Jennifer Lopez echt dat geld nodig?", wordt er geschreven, met betrekking op het geld dat Jennifer ontvangt voor dit filmpje van Coin Master.

Bekijk hieronder het reclamespotje waarin J.Lo het spel Coin Master promoot:

Verwarde fans: Jennifer Lopez promoot spelletje Coin Master Wereldartiest Jennifer Lopez is verschenen in een reclamespotje voor het spel Coin Master. In de supermarkt speelt ze het spel en wordt herkent door een koppel terwijl ze druk aan het gamen is. J.Lo vult haar zakkenHaar volgers die onder de video reageren op J.Lo haar nieuwe reclamespotje, vinden het maar raar: "Heeft Jennifer Lopez echt dat geld nodig?", wordt er geschreven, met betrekking op het geld dat Jennifer ontvangt voor dit filmpje van Coin Master. Bekijk hieronder het reclamespotje waarin J.Lo het spel Coin Master promoot:
Entertainment :
Verwarde fans: Jennifer Lopez promoot spelletje Coin Master
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verwarde fans: Jennifer Lopez promoot spelletje Coin Master of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV