Marie Verhulst over Samson & Marie: "Ik vind het erg spannend"

Marie Verhulst over Samson & Marie: "Ik vind het erg spannend"

Marie Verhulst over Samson & Marie: "Ik vind het erg spannend" Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, neemt vanaf april het stokje over van haar vader. Hierdoor wordt ze het ‘extra’ baasje van televisiehond Samson. "Vereerd"Marie is erg blij met haar nieuwe job: “Ik wil het programma meer pit geven en ook wat ondeugender maken,” vertelt Marie aan BuzzE. “Ik vind het heel erg spannend, en ik voel me ook vereerd dat het aan mij is gevraagd,” zegt de 24-jarige actrice. “Je neemt wel echt iets op je wat heel veel heeft betekend voor Vlaanderen en Nederland.” Bekijk het Shownieuws-fragment met Marie Verhulst en hond Samson hierboven. Bekijk ook Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert Bekijk deze video »
Entertainment :
Marie Verhulst over Samson & Marie: "Ik vind het erg spannend"

Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, neemt vanaf april het stokje over van haar vader. Hierdoor wordt ze het ‘extra’ baasje van televisiehond Samson.

"Vereerd"
Marie is erg blij met haar nieuwe job: “Ik wil het programma meer pit geven en ook wat ondeugender maken,” vertelt Marie aan BuzzE. “Ik vind het heel erg spannend, en ik voel me ook vereerd dat het aan mij is gevraagd,” zegt de 24-jarige actrice. “Je neemt wel echt iets op je wat heel veel heeft betekend voor Vlaanderen en Nederland.”

Bekijk het Shownieuws-fragment met Marie Verhulst en hond Samson hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marie Verhulst over Samson & Marie: "Ik vind het erg spannend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV