Nieuwsuur: Dit is wat alcohol met jouw lichaam doet, bekijk de video

Nieuwsuur: Dit is wat alcohol met jouw lichaam doet, bekijk de video

Nederland telt anderhalf miljoen probleemdrinkers, 80% van de Nederlanders drinkt, en dat terwijl er aardig wat risico’s kleven aan alcoholgebruik. Hoogleraar Kees Kramers van de Radboud Universiteit legt uit wat alcohol met je lichaam kan doen.

Dat doet Kees in twee minuten, sneller dan een schuimkraag verdwijnt! De hoogleraar vertelt dat je ontelbare ziektes kunt krijgen door het drinken van alcohol. Tip: trakteer je vrienden eens op deze video in plaats van op bier of wijn.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder:

Nieuwsuur: Dit is wat alcohol met jouw lichaam doet, bekijk de video Nederland telt anderhalf miljoen probleemdrinkers, 80% van de Nederlanders drinkt, en dat terwijl er aardig wat risico’s kleven aan alcoholgebruik. Hoogleraar Kees Kramers van de Radboud Universiteit legt uit wat alcohol met je lichaam kan doen. Dat doet Kees in twee minuten, sneller dan een schuimkraag verdwijnt! De hoogleraar vertelt dat je ontelbare ziektes kunt krijgen door het drinken van alcohol. Tip: trakteer je vrienden eens op deze video in plaats van op bier of wijn. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder:
Nieuws :
Nieuwsuur: Dit is wat alcohol met jouw lichaam doet, bekijk de video
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Dit is wat alcohol met jouw lichaam doet, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV