Bekijk hier de sfeer op de Huishoudbeurs

Bekijk hier de sfeer op de Huishoudbeurs

Bekijk hier de sfeer op de Huishoudbeurs In de rubriek 'De Stip' van het programma 5 Uur Live bezocht interviewer Sil de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dit weekend begint namelijk alweer de 75e editie van het bekende evenement. Veel enthousiasme en een grote winactieStylist Fred van Leer is gepromoveerd tot host en organiseerde onder andere een Shopper Obstacle Run. Hierbij gingen tien vrouwen de strijd met elkaar aan om gratis tickets te winnen voor de drukbezochte beurs. Sil was erbij om het spektakel te kunnen aanschouwen. Bekijk in de video hierboven de sfeerimpressie. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv. Fred van Leer biecht geheim op: "Ik kan niet stoppen met shoppen" Bekijk deze video » Fred van Leer moet kiezen: botox of fillers, harig lijf of kale kop? Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de sfeer op de Huishoudbeurs

In de rubriek 'De Stip' van het programma 5 Uur Live bezocht interviewer Sil de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dit weekend begint namelijk alweer de 75e editie van het bekende evenement.

Veel enthousiasme en een grote winactie
Stylist Fred van Leer is gepromoveerd tot host en organiseerde onder andere een Shopper Obstacle Run. Hierbij gingen tien vrouwen de strijd met elkaar aan om gratis tickets te winnen voor de drukbezochte beurs. Sil was erbij om het spektakel te kunnen aanschouwen. Bekijk in de video hierboven de sfeerimpressie.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de sfeer op de Huishoudbeurs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV