Kees & Co-actrice Tina de Bruin over komedie: "Het is een soort tweede natuur"

Kees & Co-actrice Tina de Bruin over komedie: "Het is een soort tweede natuur"

Kees & Co-actrice Tina de Bruin over komedie: "Het is een soort tweede natuur" Al sinds 1997 kunnen we genieten van Kees, Rudie en Coosje in Kees & Co. In 2019 maakte de sitcom zijn comeback en vanaf zaterdag 22 februari 2020 kunnen opnieuw deze soap aanschouwen. Kees & Co-actrice Tina de Bruin houdt van komedieseries: "Het is een soort tweede natuur. Het zit in de bloedgroep of niet." Bekijk in het 5 Uur Live-fragment hoe actrice Tina de Bruin (Coosje) vertelt dat ze al van kinds af aan van sitecom houdt. Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Kees & Co gemist? Je kunt alles terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Kees & Co-actrice Tina de Bruin over komedie: "Het is een soort tweede natuur"

Al sinds 1997 kunnen we genieten van Kees, Rudie en Coosje in Kees & Co. In 2019 maakte de sitcom zijn comeback en vanaf zaterdag 22 februari 2020 kunnen opnieuw deze soap aanschouwen.

Kees & Co-actrice Tina de Bruin houdt van komedieseries: "Het is een soort tweede natuur. Het zit in de bloedgroep of niet." Bekijk in het 5 Uur Live-fragment hoe actrice Tina de Bruin (Coosje) vertelt dat ze al van kinds af aan van sitecom houdt.

Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Kees & Co gemist? Je kunt alles terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees & Co-actrice Tina de Bruin over komedie: "Het is een soort tweede natuur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV