John de Mol doodverklaard in nepadvertenties

John de Mol doodverklaard in nepadvertenties

Op grote mediasites waren vandaag tijdelijk berichten te vinden waarin het overlijden van John de Mol werd bekendgemaakt. Voor de zoveelste keer is de mediamagnaat slachtoffer geworden van nepadvertenties.

Reactie van Google
De advertenties met de tekst ''Vaarwel John de Mol (1955-2020). Nederland is in shock'' stonden onder meer op de sites van De Telegraaf, het AD en NU.nl. Google laat in een reactie weten: ''De nepadvertenties die we vandaag over John de Mol hebben gezien, zijn verschrikkelijk. We werken zo hard als we kunnen om te voorkomen dat nare advertenties verschijnen op websites die met onze advertentiesystemen werken.''

Van bitcoinproducten naar de dood
Vorig jaar won John nog een zaak tegen Facebook. Het sociale medium moest op last van een dwangsom alle nepadvertenties weren waarin John de Mol bitcoinproducten leek aan te prijzen. Er wordt gespeculeerd dat de krachten achter de nepadvertenties Google in hebben gezet om John terug te pakken.

Bekijk het item over de nepadvertenties van John de Mol hieronder in de video. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

John de Mol doodverklaard in nepadvertenties Op grote mediasites waren vandaag tijdelijk berichten te vinden waarin het overlijden van John de Mol werd bekendgemaakt. Voor de zoveelste keer is de mediamagnaat slachtoffer geworden van nepadvertenties. John de Mol wint rechtszaak: Facebook moet nepadvertenties beter weren Bekijk deze video » Reactie van GoogleDe advertenties met de tekst ''Vaarwel John de Mol (1955-2020). Nederland is in shock'' stonden onder meer op de sites van De Telegraaf, het AD en NU.nl. Google laat in een reactie weten: ''De nepadvertenties die we vandaag over John de Mol hebben gezien, zijn verschrikkelijk. We werken zo hard als we kunnen om te voorkomen dat nare advertenties verschijnen op websites die met onze advertentiesystemen werken.'' Van bitcoinproducten naar de doodVorig jaar won John nog een zaak tegen Facebook. Het sociale medium moest op last van een dwangsom alle nepadvertenties weren waarin John de Mol bitcoinproducten leek aan te prijzen. Er wordt gespeculeerd dat de krachten achter de nepadvertenties Google in hebben gezet om John terug te pakken. Bekijk het item over de nepadvertenties van John de Mol hieronder in de video. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
John de Mol doodverklaard in nepadvertenties
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John de Mol doodverklaard in nepadvertenties of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV