Ronnie Flex en Tabitha hebben een speciaal plekje in elkaars hart

Ronnie Flex en Tabitha hebben een speciaal plekje in elkaars hart

Ronnie Flex en Tabitha hebben een speciaal plekje in elkaars hart Ronnie Flex en Tabitha doken opnieuw de studio in om samen een nummer te maken en vandaag, 21 februari, kwam dan eindelijk hun nieuwe single 'Zeldzaam' uit. Fijne samenwerkingDe twee kennen elkaar al een lange tijd en voelen zich gelukkig erg comfortabel bij elkaar. ''Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart.'', vertelt Tabitha aan RTL Boulevard. Beide muzikanten doen het onwijs goed. Tabitha is op dit moment de meest beluisterde vrouwelijke artiest in Nederland en Ronnie komt binnenkort met een nieuwe docu 'De vlucht van Ronnie'. Deze zal op 7 maart te zien zijn op NPO 3. Bekijk in de video hierboven het hele item over de single 'Zeldzaam'. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. The Voice: Ronnie Flex maakt opwachting als coach Bekijk deze video » Ronnie Flex en Deuxperience zingen Wacht bij De Wereld Draait Door Bekijk deze video »
Entertainment :
Ronnie Flex en Tabitha hebben een speciaal plekje in elkaars hart

Ronnie Flex en Tabitha doken opnieuw de studio in om samen een nummer te maken en vandaag, 21 februari, kwam dan eindelijk hun nieuwe single 'Zeldzaam' uit.

Fijne samenwerking
De twee kennen elkaar al een lange tijd en voelen zich gelukkig erg comfortabel bij elkaar. ''Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart.'', vertelt Tabitha aan RTL Boulevard. Beide muzikanten doen het onwijs goed. Tabitha is op dit moment de meest beluisterde vrouwelijke artiest in Nederland en Ronnie komt binnenkort met een nieuwe docu 'De vlucht van Ronnie'. Deze zal op 7 maart te zien zijn op NPO 3.

Bekijk in de video hierboven het hele item over de single 'Zeldzaam'. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronnie Flex en Tabitha hebben een speciaal plekje in elkaars hart of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV