Fred van Leer houdt hysterische race op hakken bij de Huishoudbeurs

Fred van Leer houdt hysterische race op hakken bij de Huishoudbeurs

Fred van Leer houdt hysterische race op hakken bij de Huishoudbeurs Fred van Leer heeft vrijdag 21 februari het startschot gegeven voor de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dit weekend begint namelijk alweer de 75e editie van het bekende evenement. De grote winactieStylist Fred van Leer is gepromoveerd tot host en opende de beurs met een Shopper Obstacle Run. Hierbij gingen tien vrouwen de strijd met elkaar aan om gratis tickets te winnen voor de drukbezochte beurs. Bekijk in de video van Shownieuws hierboven de hele race van stylist Fred van Leer. Chantal Janzen en Fred van Leer zijn wel heel intiem met elkaar Bekijk deze video » Fred van Leer is na een ellendig uiteinde, helemaal klaar voor 2020: "Wond ziet er goed uit" Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer houdt hysterische race op hakken bij de Huishoudbeurs

Fred van Leer heeft vrijdag 21 februari het startschot gegeven voor de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dit weekend begint namelijk alweer de 75e editie van het bekende evenement.

De grote winactie
Stylist Fred van Leer is gepromoveerd tot host en opende de beurs met een Shopper Obstacle Run. Hierbij gingen tien vrouwen de strijd met elkaar aan om gratis tickets te winnen voor de drukbezochte beurs.

Bekijk in de video van Shownieuws hierboven de hele race van stylist Fred van Leer.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer houdt hysterische race op hakken bij de Huishoudbeurs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV