The Voice: Ali-B krijgt een vreemde dansles van Anouk

The Voice: Ali-B krijgt een vreemde dansles van Anouk

The Voice: Ali-B krijgt een vreemde dansles van Anouk Coach Ali-B deelde tijdens de halve finale van The Voice een wel heel bijzondere video op Instagram. ''Ik heb performance lessen van Anouk gehad.'', schreef de Nederlandse rapper op het platform. Heftige bewegingenIn de video zien we een bizarre dans inclusief enthousiaste hoofdbewegingen. Op de achtergrond horen we niet alleen het nummer 'September' van Earth, Wind & Fire, maar ook een schaterlachende Anouk. Bekijk in de video hierboven de spectaculaire performance van Ali-B. The Voice of Holland gemist? Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. Samantha Steenwijk over ruzie in The Voice: ''Ik denk dat Anouk en Lil' Kleine elkaar totaal negeren'' Bekijk deze video » The Voice-kandidaten hebben het gezelliger dan Anouk en Lil' Kleine: ''We bouwen echt een band met elkaar op!'' Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice: Ali-B krijgt een vreemde dansles van Anouk

Coach Ali-B deelde tijdens de halve finale van The Voice een wel heel bijzondere video op Instagram. ''Ik heb performance lessen van Anouk gehad.'', schreef de Nederlandse rapper op het platform.

Heftige bewegingen
In de video zien we een bizarre dans inclusief enthousiaste hoofdbewegingen. Op de achtergrond horen we niet alleen het nummer 'September' van Earth, Wind & Fire, maar ook een schaterlachende Anouk. Bekijk in de video hierboven de spectaculaire performance van Ali-B.

The Voice of Holland gemist? Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Ali-B krijgt een vreemde dansles van Anouk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV