Livestream carnavalsoptocht Heerlen (Limburg)

Livestream carnavalsoptocht Heerlen (Limburg)

Kijk hierboven op dinsdag 25 februari vanaf 12.00 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Heerlen.


De Grote Optocht (Groeëte Optoch) in Heerlen vindt op Carnavalsdinsdag plaats. In de flinke optocht rijdt de Stadsschutterij St. Sebastianus vooraan, op praalwagen 211 rijdt Sjtadsprins Erik I. Tussen 12.00 uur en 17.30 uur wordt de optocht uitgezonden op L1.

Kijk hierboven op dinsdag 25 februari vanaf 12.00 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Heerlen. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de optocht in Heerlen van 2019 terug.

Livestream carnavalsoptocht Heerlen (Limburg) Kijk hierboven op dinsdag 25 februari vanaf 12.00 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Heerlen. De Grote Optocht (Groeëte Optoch) in Heerlen vindt op Carnavalsdinsdag plaats. In de flinke optocht rijdt de Stadsschutterij St. Sebastianus vooraan, op praalwagen 211 rijdt Sjtadsprins Erik I. Tussen 12.00 uur en 17.30 uur wordt de optocht uitgezonden op L1. Kijk hierboven op dinsdag 25 februari vanaf 12.00 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Heerlen. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de optocht in Heerlen van 2019 terug.
Live :
Livestream carnavalsoptocht Heerlen (Limburg)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream carnavalsoptocht Heerlen (Limburg) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV