Video: Steeds meer carnavalsoptochten afgelast

Video: Steeds meer carnavalsoptochten afgelast

De harde wind gooit in dit carnavalsweekend flink wat roet in het eten. Steeds meer carnavalsoptochten worden en zijn afgelast vanwege de harde wind. Het KNMI heeft voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland en Groningen code geel afgegeven.

Een van de optochten die vandaag niet door kon gaan: De grote optocht van Eindhoven. Dit kwam hard binnen bij de inwoners van Lampegat. De burgemeester benadrukte: " Het is zuur voor alle Lampegatters & Lampegatterinnekes".

Voorzorg
Ook zondag is er, uit voorzorg, al veel afgelast. Zo gaan de optochten in bijvoorbeeld Weert, Valkenswaard en Geleen niet doorgaan. De meeste van deze optochten kunnen maandag of dinsdag plaatsvinden, maar in bijvoorbeeld Oss en Sittard moet de optocht echt op een later moment door de straten gaan toeren.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Video: Steeds meer carnavalsoptochten afgelast De harde wind gooit in dit carnavalsweekend flink wat roet in het eten. Steeds meer carnavalsoptochten worden en zijn afgelast vanwege de harde wind. Het KNMI heeft voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland en Groningen code geel afgegeven. Een van de optochten die vandaag niet door kon gaan: De grote optocht van Eindhoven. Dit kwam hard binnen bij de inwoners van Lampegat. De burgemeester benadrukte: " Het is zuur voor alle Lampegatters & Lampegatterinnekes". Carnavalsoptocht Eindhoven afgeblazen: bekijk de reactie van de stadsprins Bekijk deze video » VoorzorgOok zondag is er, uit voorzorg, al veel afgelast. Zo gaan de optochten in bijvoorbeeld Weert, Valkenswaard en Geleen niet doorgaan. De meeste van deze optochten kunnen maandag of dinsdag plaatsvinden, maar in bijvoorbeeld Oss en Sittard moet de optocht echt op een later moment door de straten gaan toeren. Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.
Nieuws :
Video: Steeds meer carnavalsoptochten afgelast
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Steeds meer carnavalsoptochten afgelast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV