Bekijk hier welke mannelijke BN'ers plastische chirurgie hebben ondergaan

Bekijk hier welke mannelijke BN'ers plastische chirurgie hebben ondergaan

Bekijk hier welke mannelijke <em>BN'ers</em> plastische chirurgie hebben ondergaan Plastische chirurgie is niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zijn inmiddels zeer bekend met het fenomeen. Fred van Leer, Ronald de Boer en Roy Donders hebben allemaal al wat ingrepen gehad. Shownieuws maakte een compilatie van mannen die niet vies zijn van plastische chirurgie. Bekijk de compilatie van Shownieuws hierboven. Shownieuws gemist? Je kunt alle fragementen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen Bekijk deze video » Maxim Hartman in Jinek: "Vrouwen, als je wat laat doen: kom er gewoon voor uit!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Plastische chirurgie is niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zijn inmiddels zeer bekend met het fenomeen. Fred van Leer, Ronald de Boer en Roy Donders hebben allemaal al wat ingrepen gehad. Shownieuws maakte een compilatie van mannen die niet vies zijn van plastische chirurgie.

Bekijk de compilatie van Shownieuws hierboven.

Shownieuws gemist? Je kunt alle fragementen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier welke mannelijke BN'ers plastische chirurgie hebben ondergaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier