Tyson Fury wint van Wilder, bekijk hier de hoogtepunten

Tyson Fury wint van Wilder, bekijk hier de hoogtepunten

Tyson Fury wint van Wilder, bekijk hier de hoogtepunten Tyson Gypsy King Fury heeft zondagnacht in 'The Rematch' gewonnen van The Bronze Bomber Deontay Wilder. In ronde 7 sloopte Fury de aangeslagen Wilder en won hij met een TKO. Hiermee is Fury de nieuwe wereldkampioen zwaargewicht. Niets missen van sport op tv? Volg Gids.tv dan ook op Facebook! De ongeslagen Brit Fury kwam als een koning de ring in en liet dat ook in de ring zien. Twee keer ging de Amerikaan Wilder naar de grond: in de derde en de vijfde ronde. In de zevende ronde besloot hij de handdoek in de ring te gooien. Hij droop af en Fury won met een TKO. Bekijk hier de hoogtepunten van Wilder vs. Fury hierboven. Bekijk het gevecht Deontay Wilder vs. Tyson Fury terug Bekijk deze video » Heavy Weight Championship: Wilder en Fury worden uitelkaar gehouden tijdens face-off Bekijk deze video » Bekijk hoe Tyson Fury een arena American Pie laat zingen na zijn winst op Deontay WIlder Bekijk deze video »
Sport :
Tyson Fury wint van Wilder, bekijk hier de hoogtepunten

Tyson Gypsy King Fury heeft zondagnacht in 'The Rematch' gewonnen van The Bronze Bomber Deontay Wilder. In ronde 7 sloopte Fury de aangeslagen Wilder en won hij met een TKO. Hiermee is Fury de nieuwe wereldkampioen zwaargewicht.

Niets missen van sport op tv? Volg Gids.tv dan ook op Facebook!

De ongeslagen Brit Fury kwam als een koning de ring in en liet dat ook in de ring zien. Twee keer ging de Amerikaan Wilder naar de grond: in de derde en de vijfde ronde. In de zevende ronde besloot hij de handdoek in de ring te gooien. Hij droop af en Fury won met een TKO.

Bekijk hier de hoogtepunten van Wilder vs. Fury hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tyson Fury wint van Wilder, bekijk hier de hoogtepunten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV