The Voice: Sanne Huisman heeft gemengde gevoelens door 'opvallende exit'

The Voice: Sanne Huisman heeft gemengde gevoelens door 'opvallende exit'

Bekijk hier alle optredens van de halve finale van TVOH

Ruim 1,5 miljoen kijkers hebben tijdens de halve finale van The Voice of Holland gezien hoe coach Anouk flink uithaalde vanuit haar stoel. Haar kandidaat Sanne Huisman verloor van Daphne van Ditshuizen, terwijl Daphne's optreden eigenlijk totaal niet soepel verliep. Anouk kon haar ogen niet geloven en gaf kritiek: "Dat was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet."

Fijn dat mensen het voor me opnemen
Sanne Huisman geeft aan alsnog trots te zijn op haar deelname aan The Voice. Na haar vertrek in de halve finale op zaterdag 22 februari, schreef Sanne een bericht op Instagram: "Gister was ik voor de laatste keer te zien in The Voice, maar voor mijn gevoel heb ik niets verloren. Cheers op het leven en op deze mooie ervaring. Het internet is een beetje ontploft over de situatie van gisteren en dat geeft gemengde gevoelens. Het is fijn dat zoveel mensen het voor me opnemen maar ik gun het lieve Daphne van Ditshuizen ook keihard en het blijft een wedstrijd!", aldus Sanne.

"Ik ga gewoon weer verder met waar ik mee bezig was, mijn eigen muziek schrijven en zingen. Jullie zijn nog niet van me af!", voegt ze eraan toe. Luister in de video hieronder hoe prachtige Sanne kan zingen.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

<em>The Voice</em>: <em>Sanne Huisman</em> heeft gemengde gevoelens door 'opvallende exit' Bekijk hier alle optredens van de halve finale van TVOH The Voice: Bekijk het optreden van Stef Classens (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk het optreden van Ayoub Maach (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk het optreden van Daphne van Ditshuizen (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk het optreden van Sanne Huisman (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk het optreden van Sophia Kruithof (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Cross Battle Ayoub Maach vs. Stef Classens (Halve Finale) Bekijk deze video » The Voice: Cross Battle Sanne Huisman vs. Daphne van Ditshuizen (Halve Finale) Bekijk deze video » Nieuwe Voice-rel: Martijn Krabbé probeert Anouk de mond te snoeren Bekijk deze video » Ruim 1,5 miljoen kijkers hebben tijdens de halve finale van The Voice of Holland gezien hoe coach Anouk flink uithaalde vanuit haar stoel. Haar kandidaat Sanne Huisman verloor van Daphne van Ditshuizen, terwijl Daphne's optreden eigenlijk totaal niet soepel verliep. Anouk kon haar ogen niet geloven en gaf kritiek: "Dat was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet." Fijn dat mensen het voor me opnemenSanne Huisman geeft aan alsnog trots te zijn op haar deelname aan The Voice. Na haar vertrek in de halve finale op zaterdag 22 februari, schreef Sanne een bericht op Instagram: "Gister was ik voor de laatste keer te zien in The Voice, maar voor mijn gevoel heb ik niets verloren. Cheers op het leven en op deze mooie ervaring. Het internet is een beetje ontploft over de situatie van gisteren en dat geeft gemengde gevoelens. Het is fijn dat zoveel mensen het voor me opnemen maar ik gun het lieve Daphne van Ditshuizen ook keihard en het blijft een wedstrijd!", aldus Sanne. "Ik ga gewoon weer verder met waar ik mee bezig was, mijn eigen muziek schrijven en zingen. Jullie zijn nog niet van me af!", voegt ze eraan toe. Luister in de video hieronder hoe prachtige Sanne kan zingen. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
The Voice: Sanne Huisman heeft gemengde gevoelens door 'opvallende exit'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Sanne Huisman heeft gemengde gevoelens door 'opvallende exit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV