Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert

Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert

Op de Canarische eilanden zorgt een grote zandstorm voor flink wat problemen. De storm zal vermoedelijk maandag 24 februari pas gaan liggen. Het zicht is enorm slecht en de gehele lucht kleurt oranje.

Zand uit de Sahara
Alle vluchten van en naar Gran Canaria zijn aan de grond gebleven en twee vluchten op Tenerife zijn gesloten. De oorzaak hiervan is Calima, een krachtige oostelijke wind die zand en stof uit de Sahara naar de eilanden blaast.

Bekijk hieronder de beelden van de door zand bedolven Canarische eilanden.

Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert Op de Canarische eilanden zorgt een grote zandstorm voor flink wat problemen. De storm zal vermoedelijk maandag 24 februari pas gaan liggen. Het zicht is enorm slecht en de gehele lucht kleurt oranje. Zand uit de SaharaAlle vluchten van en naar Gran Canaria zijn aan de grond gebleven en twee vluchten op Tenerife zijn gesloten. De oorzaak hiervan is Calima, een krachtige oostelijke wind die zand en stof uit de Sahara naar de eilanden blaast. Bekijk hieronder de beelden van de door zand bedolven Canarische eilanden.
Nieuws :
Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV