Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari

Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari

Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari De quiz Weet Ik Veel is vanaf vanavond, zondag 23 februari, terug op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens neemt het stokje over van Linda de Mol. Beste BN'er vs. beste studentDe komende zondagen wordt de algemene kennis van BN'ers en studenten wekelijks om 20:00 uur getest. Elke week spelen drie BN'ers de quiz tegen elkaar. Tegelijkertijd beantwoorden driehonderd studenten in de zaal de vragen ook. In de finale speelt de beste BN'er tegen de beste student voor een mooi geldbedrag. Bekijk de promo van Weet Ik Veel van vanavond, zondag 23 februari, hierboven. Het nieuwe seizoen vanWeet ik veel is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari

De quiz Weet Ik Veel is vanaf vanavond, zondag 23 februari, terug op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens neemt het stokje over van Linda de Mol.

Beste BN'er vs. beste student
De komende zondagen wordt de algemene kennis van BN'ers en studenten wekelijks om 20:00 uur getest. Elke week spelen drie BN'ers de quiz tegen elkaar. Tegelijkertijd beantwoorden driehonderd studenten in de zaal de vragen ook. In de finale speelt de beste BN'er tegen de beste student voor een mooi geldbedrag.

Bekijk de promo van Weet Ik Veel van vanavond, zondag 23 februari, hierboven.

Het nieuwe seizoen vanWeet ik veel is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV