De Noodcentrale: Groot raadsel waarom het slachtoffer om hulp vraagt

De Noodcentrale: Groot raadsel waarom het slachtoffer om hulp vraagt

De Noodcentrale: Groot raadsel waarom het slachtoffer om hulp vraagt In het SBS6-programma De Noodcentrale krijgt de kijker een blik achter de schermen bij de centrales van de noodnummers in Nederland. BenzinestationVanavond, 23 februari, is te zien hoe moeilijk het soms kan zijn voor de noodcentrale om genoeg informatie uit een melding te halen. De vrouw aan de telefoon die hulp wil, spreekt niet goed Engels, waardoor de politie niet kan achterhalen waar ze is en wat de situatie is... Wel weten ze dat ze bij een benzinestation is. De Noodcentrale zie je elke zondag om 21:30 uur bij SBS6. Heb je De Noodcentrale gemist? Je kunt alle afleveringen en de spannendste fragmenten terugzien bij Gids.tv. Zien: Boer Bram 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag Bekijk deze video » Dodenlijst van Ridouan Taghi staat vol met namen uit de Nederlandse onderwereld Bekijk deze video »
TV :
De Noodcentrale: Groot raadsel waarom het slachtoffer om hulp vraagt

In het SBS6-programma De Noodcentrale krijgt de kijker een blik achter de schermen bij de centrales van de noodnummers in Nederland.

Benzinestation
Vanavond, 23 februari, is te zien hoe moeilijk het soms kan zijn voor de noodcentrale om genoeg informatie uit een melding te halen. De vrouw aan de telefoon die hulp wil, spreekt niet goed Engels, waardoor de politie niet kan achterhalen waar ze is en wat de situatie is... Wel weten ze dat ze bij een benzinestation is.

De Noodcentrale zie je elke zondag om 21:30 uur bij SBS6. Heb je De Noodcentrale gemist? Je kunt alle afleveringen en de spannendste fragmenten terugzien bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Noodcentrale: Groot raadsel waarom het slachtoffer om hulp vraagt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV