Zien: Pascal Ackermann wint eerste etappe UAE Tour, Groenewegen vierde

Zien: Pascal Ackermann wint eerste etappe UAE Tour, Groenewegen vierde

De Duitse sprinter Pascal Ackermann heeft zondag de eerste etappe van de UAE Tour gewonnen. De Duitser klopte in de massasprint de vele sprinters die zijn afgereist naar de Emiraten, waaronder Dylan Groenewegen.

De Duitser van BORA-hansgrohe was sneller dan de Australiër Caleb Ewan en de Fransman Rudy Barbier. Dylan Groenewegen (Jumbo Visma) werd vierde.

Ben jij een wielerfan? Lees en bekijk hier meer over dit wielerseizoen.

Bekijk de finish van de eerste etappe hieronder.

Zien: Pascal Ackermann wint eerste etappe UAE Tour, Groenewegen vierde De Duitse sprinter Pascal Ackermann heeft zondag de eerste etappe van de UAE Tour gewonnen. De Duitser klopte in de massasprint de vele sprinters die zijn afgereist naar de Emiraten, waaronder Dylan Groenewegen. Bekijk ook Zien: Jack Haig wint vierde etappe Ronde van Andalusië Bekijk deze video » De Duitser van BORA-hansgrohe was sneller dan de Australiër Caleb Ewan en de Fransman Rudy Barbier. Dylan Groenewegen (Jumbo Visma) werd vierde. Ben jij een wielerfan? Lees en bekijk hier meer over dit wielerseizoen. Bekijk de finish van de eerste etappe hieronder.
Wielrennen :
Zien: Pascal Ackermann wint eerste etappe UAE Tour, Groenewegen vierde
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pascal Ackermann wint eerste etappe UAE Tour, Groenewegen vierde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV