Zien: Nederlandse reizigers vast op Canarische Eilanden door zandstorm

Zien: Nederlandse reizigers vast op Canarische Eilanden door zandstorm

Zien: Nederlandse reizigers vast op Canarische Eilanden door zandstorm Een Nederlands gezin heeft een heerlijke week gehad op de Canarische eilanden, met veel zon, maar opeens werd het donkerder buiten. En waren alle vluchten ineens geannuleerd door de zandstorm. Slapen op de bagageband"Voor een aantal mensen is er onderdak gezocht. Maar op gegeven moment waren de hotels vol. Wij moesten op het vliegveld slapen, mijn zoon en ik lagen op de bagageband te slapen", aldus de vrouw in de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Grote bosbrand Gran Canaria Bekijk deze video » Zien: Hevige zandstorm die de Canarische eilanden teistert Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Nederlandse reizigers vast op Canarische Eilanden door zandstorm

Een Nederlands gezin heeft een heerlijke week gehad op de Canarische eilanden, met veel zon, maar opeens werd het donkerder buiten. En waren alle vluchten ineens geannuleerd door de zandstorm.

Slapen op de bagageband
"Voor een aantal mensen is er onderdak gezocht. Maar op gegeven moment waren de hotels vol. Wij moesten op het vliegveld slapen, mijn zoon en ik lagen op de bagageband te slapen", aldus de vrouw in de Hart van Nederland-video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederlandse reizigers vast op Canarische Eilanden door zandstorm of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV