Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop"

Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop"

Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop" Danny Makkelie (en zijn VAR) was de meest veelbesproken arbiter van deze voetbalzondag. Bij een handsbal van Rosario greep hij niet in, dat volgens velen Vitesse een penalty kostte. Makkelie is het met deze mensen eens: "Als ik dit terugzie, is het een penalty. De VAR vond het niet zichtbaar hands, dit is mijn persoonlijke mening." Bekijk het interview met Danny Makkelie hierboven. Samenvatting Vitesse - PSV Bekijk deze video » Vitesse - PSV 1-1 door Sam Lammers Bekijk deze video »
Voetbal :
Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop"

Danny Makkelie (en zijn VAR) was de meest veelbesproken arbiter van deze voetbalzondag. Bij een handsbal van Rosario greep hij niet in, dat volgens velen Vitesse een penalty kostte. Makkelie is het met deze mensen eens: "Als ik dit terugzie, is het een penalty. De VAR vond het niet zichtbaar hands, dit is mijn persoonlijke mening."

Bekijk het interview met Danny Makkelie hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV