Gezin weer compleet: André Hazes & André Jr. plagen Monique Westenberg

Gezin weer compleet: André Hazes & André Jr. plagen Monique Westenberg

André Hazes en zijn zoon Dré Junior genieten ervan om Monique Westenberg te plagen.

Rommeltje
André Hazes lijkt weer gelukkig te zijn met Monique Westenberg. Op Instagram deelt André Hazes meerdere Instagram Stories waarin te zien is hoe Monique weer de sjaak is als ze deze zondag thuiskomt... Vader en zoon laten namelijk al het speelgoed op de grond: "Laten we liggen voor mama", schrijft de zanger er plagend bij.

Bekijk hieronder de video waarin André Hazes tijd spendeert met zoon André Jr. en Monique plaagt...

Gezin weer compleet: André Hazes & André Jr. plagen Monique Westenberg André Hazes en zijn zoon Dré Junior genieten ervan om Monique Westenberg te plagen. RommeltjeAndré Hazes lijkt weer gelukkig te zijn met Monique Westenberg. Op Instagram deelt André Hazes meerdere Instagram Stories waarin te zien is hoe Monique weer de sjaak is als ze deze zondag thuiskomt... Vader en zoon laten namelijk al het speelgoed op de grond: "Laten we liggen voor mama", schrijft de zanger er plagend bij. Bekijk hieronder de video waarin André Hazes tijd spendeert met zoon André Jr. en Monique plaagt...
Entertainment :
Gezin weer compleet: André Hazes & André Jr. plagen Monique Westenberg
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gezin weer compleet: André Hazes & André Jr. plagen Monique Westenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV