Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken

Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken

Zondag heeft de eerste wintertest van het nieuwe Formule 1-seizoen plaatsgevonden. Volgens de analisten van RTL GP zit Max Verstappen er prima bij in de nieuwe wagen.

Ben jij een liefhebber van de Formule 1? Lees en bekijk op Gids.tv dan alles over de Formule 1.

"Racing Point is misschien wel de grootste verrassing van deze week. Het is eigenlijk gewoon een roze Mercedes. Ook Haas pakt wel wat pluspunten. Ferrari ziet er op het eerste gezicht wel sterk uit, maar Mercedes is beter en Red Bull zit niet ver weg..."

Bekijk het fragment over de F1-wintertest hierboven.

Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken Zondag heeft de eerste wintertest van het nieuwe Formule 1-seizoen plaatsgevonden. Volgens de analisten van RTL GP zit Max Verstappen er prima bij in de nieuwe wagen. Ben jij een liefhebber van de Formule 1? Lees en bekijk op Gids.tv dan alles over de Formule 1. "Racing Point is misschien wel de grootste verrassing van deze week. Het is eigenlijk gewoon een roze Mercedes. Ook Haas pakt wel wat pluspunten. Ferrari ziet er op het eerste gezicht wel sterk uit, maar Mercedes is beter en Red Bull zit niet ver weg..." Bekijk ook Testdagen Formule 1: Max Verstappen rijdt 158 rondes Bekijk deze video » Testdagen Formule 1: Mercedes primeurt nieuwe technologie Bekijk deze video » Bekijk het fragment over de F1-wintertest hierboven.
Formule 1 :
Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV