PSV-spits Sam Lammers Vitesse - PSV: "We waren te slordig, ik ook"

PSV-spits Sam Lammers Vitesse - PSV: "We waren te slordig, ik ook"

PSV-spits Sam Lammers <em>Vitesse - PSV</em>: &quot;We waren te slordig, ik ook&quot; Sam Lammers is niet geheel ontevreden over de uitslag tegen Vitesse, maar ziet dat het lek ook nog niet boven is bij zijn PSV: "We zijn af en toe echt slordig aan de bal, ik ook. Ik wil nog veel belangrijker zijn voorin. We zijn aan een goede serie bezig, we pakken de punten. Dat is positief." Bekijk het interview met Sam Lammers hierboven. Vitesse - PSV 1-1 door Sam Lammers Bekijk deze video » Scheidsrechter Makkelie over Vitesse - PSV: "Het is een strafschop" Bekijk deze video »
Voetbal :
PSV-spits Sam Lammers Vitesse - PSV: "We waren te slordig, ik ook"

Sam Lammers is niet geheel ontevreden over de uitslag tegen Vitesse, maar ziet dat het lek ook nog niet boven is bij zijn PSV: "We zijn af en toe echt slordig aan de bal, ik ook. Ik wil nog veel belangrijker zijn voorin. We zijn aan een goede serie bezig, we pakken de punten. Dat is positief."

Bekijk het interview met Sam Lammers hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV-spits Sam Lammers Vitesse - PSV: "We waren te slordig, ik ook" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV