Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur

Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur

Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur Bekijk deze video » Arjen Lubach over Suhayb Salam: "Ik ga ook mondeling mijn belasting doorgeven" Bekijk deze video » Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper" Bekijk deze video » Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen" Bekijk deze video » In mei is de Grand Prix van Zandvoort. De beroemde Formule 1-teams van Mercedes, Redbull slapen niet in Zandvoort, maar in Noordwijk. Ze willen dan de kortste route nemen, maar dan moeten ze over strandreservaat Noordvoort, een rustgebied voor vogels en zeehonden. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur

Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach

In mei is de Grand Prix van Zandvoort. De beroemde Formule 1-teams van Mercedes, Redbull slapen niet in Zandvoort, maar in Noordwijk. Ze willen dan de kortste route nemen, maar dan moeten ze over strandreservaat Noordvoort, een rustgebied voor vogels en zeehonden.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV