Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper"

Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper"

Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper" Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur Bekijk deze video » Arjen Lubach over Suhayb Salam: "Ik ga ook mondeling mijn belasting doorgeven" Bekijk deze video » Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper" Bekijk deze video » Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen" Bekijk deze video » Het is een groot probleem: tieners met grote en levensgevaarlijke messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn in die doelgroep? Een van de oorzaken is de cultuur waarin die jongeren (en sinds kort: Ron Jans) leven. Muziek en videoclips waarin het gebruik van enorme steekwapens volstrekt normaal is. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper"

Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach

Het is een groot probleem: tieners met grote en levensgevaarlijke messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn in die doelgroep? Een van de oorzaken is de cultuur waarin die jongeren (en sinds kort: Ron Jans) leven. Muziek en videoclips waarin het gebruik van enorme steekwapens volstrekt normaal is.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV