Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen"

Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen"

Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen" Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur Bekijk deze video » Arjen Lubach over Suhayb Salam: "Ik ga ook mondeling mijn belasting doorgeven" Bekijk deze video » Arjen Lubach over messenrage: "Ron Jans heeft nieuwe baan als drillrapper" Bekijk deze video » Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen" Bekijk deze video » Deze week werd bekend dat er een miljoen Oeigoeren opgesloten zitten in Chinese gevangenenkampen. De Chinese overheid wil niet dat wij Westelingen dit zien, omdat president Xi Jinping ons te vriend wil houden om handel mee te drijven. Om de internationale pers gerust te stellen, worden ze toch uitgenodigd om een kijkje te nemen. Uiteraard is dit onder de Chinese voorwaarden, want volgens Lubach "geven de oeigoeren de kampen geen 5 bolletjes op TripAdvisor." OrganenDaarnaast worden van vermoordde kampbewoners de organen door Chinese handelaren verkocht. Hier is in Nederland is daar bijna geen aandacht voor. "Ja, behalve dan Bennie Jolink van Normaal, die schreef er een liedje over: "Hij kreeg een oe, oe oe Oeigoeren Hart". Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen"

Alle fragmenten van aflevering 2 Zondag met Lubach

Deze week werd bekend dat er een miljoen Oeigoeren opgesloten zitten in Chinese gevangenenkampen. De Chinese overheid wil niet dat wij Westelingen dit zien, omdat president Xi Jinping ons te vriend wil houden om handel mee te drijven.

Om de internationale pers gerust te stellen, worden ze toch uitgenodigd om een kijkje te nemen. Uiteraard is dit onder de Chinese voorwaarden, want volgens Lubach "geven de oeigoeren de kampen geen 5 bolletjes op TripAdvisor."

Organen
Daarnaast worden van vermoordde kampbewoners de organen door Chinese handelaren verkocht. Hier is in Nederland is daar bijna geen aandacht voor. "Ja, behalve dan Bennie Jolink van Normaal, die schreef er een liedje over: "Hij kreeg een oe, oe oe Oeigoeren Hart".

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach over Oeigoeren in China: "Chinezen verkopen hun organen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV