Boxing Influencers: Bekijk intense staredown Fabiola en Vonneke Bonneke

Boxing Influencers: Bekijk intense staredown Fabiola en Vonneke Bonneke

28 Maart is het tijd voor de nieuwe speciale ‘gold’ editie van Boxing Influencers, het evenement waarin bekende influencers met elkaar de strijd aangaan in de boksring. Deze keer doen onder anderen Fabiola en Vonneke Bonneke mee. En dit belooft een heftige partij te worden, zo blijkt al tijdens de staredown.

Bloed in boksring Fabiola en Vonneke?
Fabiola, bekend van Temptation Island, en influencer Vonneke maken er geen geheim van een hekel aan elkaar te hebben. Eerder tijdens de uitdaging gingen de twee al met elkaar op de vuist. Ze kunnen dan ook niet wachten om tegen elkaar te boksen en Fabiola laat gelijk weten wat haar doel is. “Ik wil gewoon bloed zien!”

Bekijk de intense staredown tussen Fabiola en Vonneke Bonneke in de video hieronder.

Boxing Influencers: Bekijk intense staredown Fabiola en Vonneke Bonneke 28 Maart is het tijd voor de nieuwe speciale ‘gold’ editie van Boxing Influencers, het evenement waarin bekende influencers met elkaar de strijd aangaan in de boksring. Deze keer doen onder anderen Fabiola en Vonneke Bonneke mee. En dit belooft een heftige partij te worden, zo blijkt al tijdens de staredown. Fabiola in Boxing Influencers: ‘Vonneke is 28 maart van mij!’ Bekijk deze video » Bloed in boksring Fabiola en Vonneke?Fabiola, bekend van Temptation Island, en influencer Vonneke maken er geen geheim van een hekel aan elkaar te hebben. Eerder tijdens de uitdaging gingen de twee al met elkaar op de vuist. Ze kunnen dan ook niet wachten om tegen elkaar te boksen en Fabiola laat gelijk weten wat haar doel is. “Ik wil gewoon bloed zien!” Bekijk de intense staredown tussen Fabiola en Vonneke Bonneke in de video hieronder.
Entertainment :
Boxing Influencers: Bekijk intense staredown Fabiola en Vonneke Bonneke
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boxing Influencers: Bekijk intense staredown Fabiola en Vonneke Bonneke of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV