Video: Nederlandse Tesla's in lange rijen bij laadpalen Duitsland

Video: Nederlandse Tesla's in lange rijen bij laadpalen Duitsland

Video: Nederlandse <em>Tesla's</em> in lange rijen bij laadpalen Duitsland De Tesla is niet meer weg te denken uit het Nederlandse verkeer, zo is ook pijnlijk duidelijk geworden tijdens de wintersportvakantie. Langs de Duitse snelwegen waren lange rijen te zien met Tesla’s die massaal stonden te wachten om te kunnen laden aan een laadpaal, om de vakantie voort te kunnen zetten of terug te kunnen rijden naar huis… Bekijk de video van het AD over de Tesla-files hierboven. Herhaal ongeluk: Twee Tesla's in 1 week op dezelfde plek uit de bocht gevlogen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederlandse Tesla's in lange rijen bij laadpalen Duitsland

De Tesla is niet meer weg te denken uit het Nederlandse verkeer, zo is ook pijnlijk duidelijk geworden tijdens de wintersportvakantie. Langs de Duitse snelwegen waren lange rijen te zien met Tesla’s die massaal stonden te wachten om te kunnen laden aan een laadpaal, om de vakantie voort te kunnen zetten of terug te kunnen rijden naar huis…

Bekijk de video van het AD over de Tesla-files hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlandse Tesla's in lange rijen bij laadpalen Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV