Dean Kooij (Helemaal Het Einde) heeft goede hoop nu functies arm terugkomen

Dean Kooij (Helemaal Het Einde) heeft goede hoop nu functies arm terugkomen

Dean Kooij (Helemaal Het Einde) heeft goede hoop nu functies arm terugkomen Het gaat langzaamaan beter met Dean Kooij na een heftig verkeersongeluk. Vooral zijn linkerarm liep schade op bij de aanrijding, al geeft de Helemaal Het Einde-ster niet op en kan hij inmiddels bijvoorbeeld weer snowboarden. “Ik heb een klein beetje meer biceps-functie, dus ik kan een beetje mijn biceps weer bewegen. Alleen dat is zo minimaal dat je er eigenlijk nog niks mee kan. Maar het is wel goed dat je ziet dat er weer een functie terugkomt, dat geeft weer goede hoop.” Bekijk de Shownieuws-video met Dean Kooij over zijn herstel hierboven. Keert Familie Pos (Helemaal het Einde) terug op tv? Bekijk deze video » Familie Van Kooij (Helemaal Het Einde) blikt terug op verkeersongeluk zoon Dean Bekijk deze video »
TV :
Dean Kooij (Helemaal Het Einde) heeft goede hoop nu functies arm terugkomen

Het gaat langzaamaan beter met Dean Kooij na een heftig verkeersongeluk. Vooral zijn linkerarm liep schade op bij de aanrijding, al geeft de Helemaal Het Einde-ster niet op en kan hij inmiddels bijvoorbeeld weer snowboarden. “Ik heb een klein beetje meer biceps-functie, dus ik kan een beetje mijn biceps weer bewegen. Alleen dat is zo minimaal dat je er eigenlijk nog niks mee kan. Maar het is wel goed dat je ziet dat er weer een functie terugkomt, dat geeft weer goede hoop.”

Bekijk de Shownieuws-video met Dean Kooij over zijn herstel hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dean Kooij (Helemaal Het Einde) heeft goede hoop nu functies arm terugkomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV