Forever Young: Walter Bingham (95) is oudste radiomaker ter wereld

Forever Young: Walter Bingham (95) is oudste radiomaker ter wereld

Forever Young: Walter Bingham (95) is oudste radiomaker ter wereld Walter Bingham is 95 jaar oud, maar is nog steeds dol op zijn werk. Hij is dan ook de oudste radiomaker ter wereld. “Ik denk dat ik Superman ben, want ik doe dingen die 95-jarigen normaal niet doen.” Bekijk de beelden uit Forever Young hierboven. Forever Young is iedere maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je Forever Young gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Gordon bijzonder emotioneel in Jinek: "Je ziet de wanhoop van ouderen" Bekijk deze video » Maandag in Forever Young: de 98-jarige Mark doet nog aan ijshockey Bekijk deze video »
TV :
Forever Young: Walter Bingham (95) is oudste radiomaker ter wereld

Walter Bingham is 95 jaar oud, maar is nog steeds dol op zijn werk. Hij is dan ook de oudste radiomaker ter wereld. “Ik denk dat ik Superman ben, want ik doe dingen die 95-jarigen normaal niet doen.”

Bekijk de beelden uit Forever Young hierboven.

Forever Young is iedere maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je Forever Young gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Forever Young: Walter Bingham (95) is oudste radiomaker ter wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV