Wegmisbruikers: Worden agenten omgekocht met stuk vlaai?

Wegmisbruikers: Worden agenten omgekocht met stuk vlaai?

Wegmisbruikers: Worden agenten omgekocht met stuk vlaai? In Wegmisbruikers wordt iemand staande gehouden en krijgt een boete om zijn oren. De man laat het echter niet op zich zitten en doet een subtiele poging om eronder uit te komen. Wie weet kunnen een kop koffie en een stuk vlaai helpen? Bekijk het fragment van Wegmisbruikers in de video hierboven. Wegmisbruikers is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Heb je Wegmisbruikers gemist? Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer" Bekijk deze video » Feestgangers aangepakt in Wegmisbruikers: ‘Is er nog iemand nuchter?’ Bekijk deze video »
TV :
Wegmisbruikers: Worden agenten omgekocht met stuk vlaai?

In Wegmisbruikers wordt iemand staande gehouden en krijgt een boete om zijn oren. De man laat het echter niet op zich zitten en doet een subtiele poging om eronder uit te komen. Wie weet kunnen een kop koffie en een stuk vlaai helpen?

Bekijk het fragment van Wegmisbruikers in de video hierboven.

Wegmisbruikers is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Heb je Wegmisbruikers gemist? Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wegmisbruikers: Worden agenten omgekocht met stuk vlaai? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV