Liefdesgerecht vat vlam in Lang Leve De Liefde: ‘Ik pis in mijn broek!’

Liefdesgerecht vat vlam in Lang Leve De Liefde: ‘Ik pis in mijn broek!’

In Lang Leve De Liefde doet Jochem zijn best om het hart van Roos te veroveren door een heerlijk gerecht te koken. Maar op een gegeven moment gaat het helemaal mis, komt er een grote wolk rook uit de keuken en gaat het brandalarm af. En Roos? Die kan er alleen maar om lachen. “Ik pis in mijn broek!”

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Liefdesgerecht vat vlam in Lang Leve De Liefde: ‘Ik pis in mijn broek!’ In Lang Leve De Liefde doet Jochem zijn best om het hart van Roos te veroveren door een heerlijk gerecht te koken. Maar op een gegeven moment gaat het helemaal mis, komt er een grote wolk rook uit de keuken en gaat het brandalarm af. En Roos? Die kan er alleen maar om lachen. “Ik pis in mijn broek!” Geen match in Lang Leve De Liefde: ‘Hij is een beetje Sjonnie-achtig’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Liefdesgerecht vat vlam in Lang Leve De Liefde: ‘Ik pis in mijn broek!’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Liefdesgerecht vat vlam in Lang Leve De Liefde: ‘Ik pis in mijn broek!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV