Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes

Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes

Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes Rudolf en René waren eerder te zien in Ik Vertrek en vertrokken in 2007 naar Frankrijk om een chambre d’hôtes op te zetten. Inmiddels hebben ze veel ervaring en willen ze hun kennis graag met anderen delen, die wellicht plannen hebben in deze richting… Ik Vertrek in Frankrijk: "Handboeien aan het bed" Bekijk deze video » Bekijk de video met tips van Rudolf en René uit Ik Vertrek in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes

Rudolf en René waren eerder te zien in Ik Vertrek en vertrokken in 2007 naar Frankrijk om een chambre d’hôtes op te zetten. Inmiddels hebben ze veel ervaring en willen ze hun kennis graag met anderen delen, die wellicht plannen hebben in deze richting…

Bekijk de video met tips van Rudolf en René uit Ik Vertrek in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV