Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht

Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht

Patty Brard en Gordon doen van alles en nog wat om de eeuwige jeugd te zoeken in hun SBS-programma. Patty durft het ondanks haar angst toch aan om slakken op haar gezicht te laten zetten, voor een verjongingskuur. “Je kan zo Luv’ in”, aldus Gordon. Maar als er een slak valt raakt Patty in paniek en is het hek van de dam…

Bekijk het fragment van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd in de video hieronder.

Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht Patty Brard en Gordon doen van alles en nog wat om de eeuwige jeugd te zoeken in hun SBS-programma. Patty durft het ondanks haar angst toch aan om slakken op haar gezicht te laten zetten, voor een verjongingskuur. “Je kan zo Luv’ in”, aldus Gordon. Maar als er een slak valt raakt Patty in paniek en is het hek van de dam… Patty Brard wordt 'jong' geslagen: bekijk de beelden Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd in de video hieronder. Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV