All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine?

All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine?

Sabine heeft tijdens een boottocht schipper Kas ontmoet en kan deze student maar niet vergeten. Ze kon hem nergens meer vinden en heeft daarom Robert ten Brink ingeschakeld om Kas op te sporen. Dat is gelukt en nu is het de grote vraag: wil Kas daten met Sabine?

Bekijk het fragment van All You Need Is Love in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is sinds zaterdag 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine? Sabine heeft tijdens een boottocht schipper Kas ontmoet en kan deze student maar niet vergeten. Ze kon hem nergens meer vinden en heeft daarom Robert ten Brink ingeschakeld om Kas op te sporen. Dat is gelukt en nu is het de grote vraag: wil Kas daten met Sabine? All You Need Is Love Kerstspecial: Tilo ziet zijn dochtertje voor het eerst Bekijk deze video » Bekijk het fragment van All You Need Is Love in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is sinds zaterdag 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV