Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is?

Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is?

In Wie Is De Mol? viel er deze week niemand af, maar er waren in de laatste aflevering weer meer dan genoeg verdachte situaties te zien. Max van den Broek van De Telegraaf heeft weer een aantal opvallende hints van Wie Is De Mol? op een rijtje gezet.

Is Nathan of Leonie de Mol?
Zo is er een theorie waaruit zou blijken dat Miljuschka eigenlijk de afvaller van deze aflevering had moeten zijn. Er is ook een sterke aanwijzing op basis van een tijd op een telefoon dat Leonie de Mol is. Maar het kan ook zomaar zijn dat Nathan de Mol is omdat hij als enige een ander laserpak droeg dan de rest…

Bekijk de nieuwste aanwijzingen uit Wie Is De Mol? in de video hieronder.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.

Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is? In Wie Is De Mol? viel er deze week niemand af, maar er waren in de laatste aflevering weer meer dan genoeg verdachte situaties te zien. Max van den Broek van De Telegraaf heeft weer een aantal opvallende hints van Wie Is De Mol? op een rijtje gezet. Is Nathan of Leonie de Mol?Zo is er een theorie waaruit zou blijken dat Miljuschka eigenlijk de afvaller van deze aflevering had moeten zijn. Er is ook een sterke aanwijzing op basis van een tijd op een telefoon dat Leonie de Mol is. Maar het kan ook zomaar zijn dat Nathan de Mol is omdat hij als enige een ander laserpak droeg dan de rest… Bekijk ook Wie is de Mol? seizoen 20 is "het moeilijkste seizoen ooit" Bekijk deze video » Bekijk de nieuwste aanwijzingen uit Wie Is De Mol? in de video hieronder. Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV