LuckyTV: Bekijk overzicht met beste Freek Vonk-video’s

LuckyTV: Bekijk overzicht met beste Freek Vonk-video’s

DWDD gaat stoppen, en dat is ook jammer voor de fans van LuckyTV. Een van de bekende hoofdpersonen uit LuckyTV die De Wereld Draait Door vaak op hilarische wijze afsloot, is Freek Vonk. Daarom is er voor nu een mooie compilatie gemaakt met Vonk in de hoofdrol van deze grappige fragmenten.

Bekijk de video met hoogtepunten van Freek Vonk in LuckyTV hieronder.

De Wereld Draait Door is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

LuckyTV: Bekijk overzicht met beste Freek Vonk-video’s DWDD gaat stoppen, en dat is ook jammer voor de fans van LuckyTV. Een van de bekende hoofdpersonen uit LuckyTV die De Wereld Draait Door vaak op hilarische wijze afsloot, is Freek Vonk. Daarom is er voor nu een mooie compilatie gemaakt met Vonk in de hoofdrol van deze grappige fragmenten. Bekijk ook LuckyTV over stop DWDD: Matthijs van Nieuwkerk overleden? Bekijk deze video » Bekijk de video met hoogtepunten van Freek Vonk in LuckyTV hieronder. De Wereld Draait Door is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
LuckyTV: Bekijk overzicht met beste Freek Vonk-video’s
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Bekijk overzicht met beste Freek Vonk-video’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV