Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS

Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS

Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS Ryanne van Dorst dwaalt in Nachtdieren in de nachtelijke uren rond op het centraal station van Utrecht en is niet te beroerd om zelf ook van zich te laten horen. De zangeres neemt plaats achter de piano en begint Can’t Live te zingen. Ze gooit alles eruit en haar zangkunsten zijn tot ver te horen… Bekijk het fragment van Nachtdieren in de video hierboven. Nachtdieren is iedere dinsdag om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Ryanne van Dorst flirt met politieagente in Nachtdieren: 'Bel me!' Bekijk deze video » Ryanne van Dorst gaat trouwjurken passen: ‘Net uitgekotste shoarma’ Bekijk deze video »
TV :
Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS

Ryanne van Dorst dwaalt in Nachtdieren in de nachtelijke uren rond op het centraal station van Utrecht en is niet te beroerd om zelf ook van zich te laten horen. De zangeres neemt plaats achter de piano en begint Can’t Live te zingen. Ze gooit alles eruit en haar zangkunsten zijn tot ver te horen…

Bekijk het fragment van Nachtdieren in de video hierboven.

Nachtdieren is iedere dinsdag om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV