Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven

Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven

Boer Geert is een van de gelukkigen die dit seizoen probeert zijn ware liefde te vinden in Boer Zoekt Vrouw. Hij heeft 79 brieven gekregen van vrouwen die hem wel zien zitten…

Met welke tien vrouwen wil Geert daten?
In Boer Zoekt Vrouw moet Geert in de stapels post de tien vrouwen uitkiezen waar hij wel mee zou willen daten. En dat is een hele klus, de boer neemt alle brieven door en zoekt naar de ‘wauwfactor’. Gelukkig is niet alleen Yvon Jaspers maar ook een goede vriend van Geert van de partij om hem te helpen tijdens deze zoektocht…

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven Boer Geert is een van de gelukkigen die dit seizoen probeert zijn ware liefde te vinden in Boer Zoekt Vrouw. Hij heeft 79 brieven gekregen van vrouwen die hem wel zien zitten… Met welke tien vrouwen wil Geert daten?In Boer Zoekt Vrouw moet Geert in de stapels post de tien vrouwen uitkiezen waar hij wel mee zou willen daten. En dat is een hele klus, de boer neemt alle brieven door en zoekt naar de ‘wauwfactor’. Gelukkig is niet alleen Yvon Jaspers maar ook een goede vriend van Geert van de partij om hem te helpen tijdens deze zoektocht… Bekijk ook Angela de Jong kijkt uit naar nieuw seizoen Boer zoekt vrouw: "Dit blijft heel leuk" Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV