Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer?

Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer?

Boer Zoekt Vrouw is weer begonnen en dit betekent dat allerlei verhalen rond de vrijgezelle boeren en boerinnen naar buiten komen. Zo bespreken Mariët Oosterwijk en Eva van Riet voor De Telegraaf het laatste nieuws rond het datingprogramma voor boeren. En het schijnt dat single boerin Annemiek, die werd overladen met veel post, haar hart al heeft verloren aan een boer…

Bekijk het fragment over de laatste roddels rond Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer? Boer Zoekt Vrouw is weer begonnen en dit betekent dat allerlei verhalen rond de vrijgezelle boeren en boerinnen naar buiten komen. Zo bespreken Mariët Oosterwijk en Eva van Riet voor De Telegraaf het laatste nieuws rond het datingprogramma voor boeren. En het schijnt dat single boerin Annemiek, die werd overladen met veel post, haar hart al heeft verloren aan een boer… Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Jan hoopte net niet bij vijf populairste boeren te zitten Bekijk deze video » Bekijk het fragment over de laatste roddels rond Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV