Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen

Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen

Bastiaan heeft in Boer Zoekt Vrouw 167 brieven gekregen van vrouwen die met hem wel een beschuitje willen eten. Maar hoe selecteert de boer de 10 dames die het beste bij hem passen?

Bastiaan wil niet op safe spelen
“Ik voel er weinig voor om op safe te spelen”, vertelt Bastiaan. “Ik kies degene waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Maar ik weet ook goed: dan neem ik wel een risico.”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen Bastiaan heeft in Boer Zoekt Vrouw 167 brieven gekregen van vrouwen die met hem wel een beschuitje willen eten. Maar hoe selecteert de boer de 10 dames die het beste bij hem passen? Bastiaan wil niet op safe spelen“Ik voel er weinig voor om op safe te spelen”, vertelt Bastiaan. “Ik kies degene waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Maar ik weet ook goed: dan neem ik wel een risico.” Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV