Wie Is De Mol: Fans krijgen unieke kans om mee te kijken achter de schermen

Wie Is De Mol: Fans krijgen unieke kans om mee te kijken achter de schermen

Wie Is De Mol heeft ongelooflijk veel fans die elke week aan de buis gekluisterd zitten om erachter te komen wie de boel saboteert. Deze ‘molloten’ krijgen nu een unieke kans, zij kunnen namelijk een blik achter de schermen krijgen van Wie Is De Mol

Kijk mee met eerste opdracht WIDM
Fans kunnen naar de site van AVROTROS gaan om kans te maken om mee op reis te gaan voor opnames van het volgende seizoen van Wie Is De Mol. “Kijk mee achter de schermen naar hoe de kandidaten de eerste opdrachten volbrengen”, zegt Rik van de Westelaken in de video.

Wie maakt de test het best?
Tot de eerste executie loop je mee met de crew. Om kans te maken op deze bijzondere reis en een blik achter de schermen, moet je net als in Wie Is De Mol een test maken met vragen over het programma. Degene die deze test het best en het snelst maakt is de grote winnaar.

Bekijk de video met de oproep voor fans van Wie Is De Mol hieronder.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.

Wie Is De Mol: Fans krijgen unieke kans om mee te kijken achter de schermen Wie Is De Mol heeft ongelooflijk veel fans die elke week aan de buis gekluisterd zitten om erachter te komen wie de boel saboteert. Deze ‘molloten’ krijgen nu een unieke kans, zij kunnen namelijk een blik achter de schermen krijgen van Wie Is De Mol… Kijk mee met eerste opdracht WIDMFans kunnen naar de site van AVROTROS gaan om kans te maken om mee op reis te gaan voor opnames van het volgende seizoen van Wie Is De Mol. “Kijk mee achter de schermen naar hoe de kandidaten de eerste opdrachten volbrengen”, zegt Rik van de Westelaken in de video. Bekijk ook Wie Is De Mol?: Verraadt laserpak dat Nathan de Mol is? Bekijk deze video » Wie maakt de test het best?Tot de eerste executie loop je mee met de crew. Om kans te maken op deze bijzondere reis en een blik achter de schermen, moet je net als in Wie Is De Mol een test maken met vragen over het programma. Degene die deze test het best en het snelst maakt is de grote winnaar. Bekijk de video met de oproep voor fans van Wie Is De Mol hieronder. Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie Is De Mol: Fans krijgen unieke kans om mee te kijken achter de schermen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie Is De Mol: Fans krijgen unieke kans om mee te kijken achter de schermen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV