Iris Hond over affaire met Marco Borsato: "Je zit in een soort bubbel"

Iris Hond over affaire met Marco Borsato: "Je zit in een soort bubbel"

Iris Hond over affaire met Marco Borsato: "Je zit in een soort bubbel" Iris Hond kwam langs bij Koffietijd om te praten over haar tour en natuurlijk de affaire met Marco Borsato. Het interview ging niet van een leien dakje omdat Loretta Schrijver het nogal ongemakkelijk leek te vinden om het over de affaire te hebben. Iris HondNa een tijdje om de vraag heen gedraaid te hebben komt Iris uiteindelijk toch aan het woord. Ze was toen de affaire aan het licht kwam op tour waardoor ze weinig aandacht had voor iets anders dan haar muziek. "Ze zag die vraag natuurlijk van mijlen ver aankomen." Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram Koffietijd: Iris Hond maakt muzikale brief voor mensen die zich ‘thuisloos’ voelen Bekijk deze video » Koffietijd: Bekijk optreden Iris Hond met I’ll Always Remember Bekijk deze video »
Entertainment :
Iris Hond over affaire met Marco Borsato: "Je zit in een soort bubbel"

Iris Hond kwam langs bij Koffietijd om te praten over haar tour en natuurlijk de affaire met Marco Borsato. Het interview ging niet van een leien dakje omdat Loretta Schrijver het nogal ongemakkelijk leek te vinden om het over de affaire te hebben.

Iris Hond
Na een tijdje om de vraag heen gedraaid te hebben komt Iris uiteindelijk toch aan het woord. Ze was toen de affaire aan het licht kwam op tour waardoor ze weinig aandacht had voor iets anders dan haar muziek. "Ze zag die vraag natuurlijk van mijlen ver aankomen."

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Iris Hond over affaire met Marco Borsato: "Je zit in een soort bubbel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV