Peter R. de Vries tegen Alberto Stegeman: "Ik vind het schijnnieuws wat jij maakt"

Peter R. de Vries tegen Alberto Stegeman: "Ik vind het schijnnieuws wat jij maakt"

Peter R. de Vries tegen Alberto Stegeman: "Ik vind het schijnnieuws wat jij maakt" UPDATE: Stegeman reageert op aanvaring: "Peter R. de Vries is oncollegiaal en respectloos" Het OM eist 120 uur taakstraf van Alberto Stegeman vanwege een nepbom die hij plaatste op een militair terrein om een punt te maken over de belabberde beveiliging. Stegeman denkt dat het OM er alleen maar een zaak van maakt om een voorbeeld te zetten voor andere programma's. "Ik vind het belachelijk dat ik voor de rechter moet komen" Peter R. de VriesHoewel De Vries het ook kinderachtig vindt van het OM, is hij het ook niet eens met het plaatsen van de nepbom. Hij vindt het namelijk schijnnieuws, flauwekul en onzin om te maken. "Het zou niet mogen kunnen maar het is nieuws wat je elke dag kan maken" Bekijk hier het verslag over de strafeis voor Alberto Stegeman. Undercover in Nederland gemist? Alberto Stegeman plaatst nepbom Bekijk deze video » Peter R. de Vries over bombrieven in Jinek: ‘Wie wordt eigenlijk afgeperst?’ Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries tegen Alberto Stegeman: "Ik vind het schijnnieuws wat jij maakt"

UPDATE: Stegeman reageert op aanvaring: "Peter R. de Vries is oncollegiaal en respectloos"

Het OM eist 120 uur taakstraf van Alberto Stegeman vanwege een nepbom die hij plaatste op een militair terrein om een punt te maken over de belabberde beveiliging. Stegeman denkt dat het OM er alleen maar een zaak van maakt om een voorbeeld te zetten voor andere programma's. "Ik vind het belachelijk dat ik voor de rechter moet komen"

Peter R. de Vries
Hoewel De Vries het ook kinderachtig vindt van het OM, is hij het ook niet eens met het plaatsen van de nepbom. Hij vindt het namelijk schijnnieuws, flauwekul en onzin om te maken. "Het zou niet mogen kunnen maar het is nieuws wat je elke dag kan maken"

Bekijk hier het verslag over de strafeis voor Alberto Stegeman.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries tegen Alberto Stegeman: "Ik vind het schijnnieuws wat jij maakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV