All You Need Is Love: Drie zussen na zeven jaar eindelijk herenigd

All You Need Is Love: Drie zussen na zeven jaar eindelijk herenigd

In All You Need is Love brengt love expert Robert ten Brink geliefden weer bij elkaar. Dit doet hij niet alleen in Nederland, maar ook in het verre Australië.

Ontroerende beelden
Een aantal gelukkige mensen kregen de gelegenheid om hun familie en geliefden eindelijk weer te zien. In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we drie zussen die na zeven lange jaren weer herenigd worden met elkaar.

Bekijk het fragment van All You Need Is Love in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is sinds 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.

All You Need Is Love: Drie zussen na zeven jaar eindelijk herenigd In All You Need is Love brengt love expert Robert ten Brink geliefden weer bij elkaar. Dit doet hij niet alleen in Nederland, maar ook in het verre Australië. Ontroerende beeldenEen aantal gelukkige mensen kregen de gelegenheid om hun familie en geliefden eindelijk weer te zien. In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we drie zussen die na zeven lange jaren weer herenigd worden met elkaar. Jinek gemist? Jan en Beatriz trouwden dankzij All You Need Is Love Bekijk deze video » All You Need Is Love: Wil schipper Kas daten met Sabine? Bekijk deze video » Bekijk het fragment van All You Need Is Love in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is sinds 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
All You Need Is Love: Drie zussen na zeven jaar eindelijk herenigd
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Drie zussen na zeven jaar eindelijk herenigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV