Acteur Ramsey Nasr laat zijn bizarre verzameling zien bij De Wereld Draait Door

Acteur Ramsey Nasr laat zijn bizarre verzameling zien bij De Wereld Draait Door

Acteur <em>Ramsey Nasr</em> laat zijn bizarre verzameling zien bij <em>De Wereld Draait Door</em> Ramsey Nasr is tweevoudig Louis D’or winnaar, oud dichter des vaderlands, schrijver, acteur, poolreiziger én verwoed verzamelaar. Vandaag was hij opnieuw te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over zijn bijzondere collectie. Een eigen WunderkammerDe droom van Ramsey: wonen in z'n eigen museum. Zijn collectie was al te zien op Instagram, maar deze is zo groot geworden dat er een heuse expositie in Museum Gouda wordt georganiseerd. Bekijk in de video hierboven het hele interview met Ramsey Nasr over zijn bizarre verzameling. DWDD gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD: Schutter Hanau was extreemrechts volgens het OM 'Het is onversneden omvolkingsideologie' Bekijk deze video » DWDD: Do it yourself-transgenders lopen groot risico: "Je weet nooit wat je koopt" Bekijk deze video »
Talkshow :
Acteur Ramsey Nasr laat zijn bizarre verzameling zien bij De Wereld Draait Door

Ramsey Nasr is tweevoudig Louis D’or winnaar, oud dichter des vaderlands, schrijver, acteur, poolreiziger én verwoed verzamelaar. Vandaag was hij opnieuw te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over zijn bijzondere collectie.

Een eigen Wunderkammer
De droom van Ramsey: wonen in z'n eigen museum. Zijn collectie was al te zien op Instagram, maar deze is zo groot geworden dat er een heuse expositie in Museum Gouda wordt georganiseerd. Bekijk in de video hierboven het hele interview met Ramsey Nasr over zijn bizarre verzameling.

DWDD gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Acteur Ramsey Nasr laat zijn bizarre verzameling zien bij De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV