Erik Scherder en Matthijs praten over angsten: ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in''

Erik Scherder en Matthijs praten over angsten: ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in''

Neuropsycholoog Erik Scherder is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over zijn nieuwe programma 'Erik Scherder laat zich niet kisten'.

Angsten
Ondanks zijn uitgebreide expertise lukt het de neuropsycholoog niet om zijn eigen brein in bedwang te houden: vliegangst, vrees voor enge ziektes, faalangst, nachtelijke piekerbuien en angsten voor de dood zijn dingen die hem bezighouden. Hij besloot er een serie over te maken. Erik is niet de enige die kampt met deze angsten, want ook Matthijs vertelt dat hij er vaak last van heeft. ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in.'', aldus de presentator. Bekijk in de video hieronder het hele interview met de neuropsycholoog.

Erik Scherder laat zich niet kisten is vanaf donderdag 27 februari vier keer te zien om 22:20 op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Erik Scherder en Matthijs praten over angsten: ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in'' Neuropsycholoog Erik Scherder is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over zijn nieuwe programma 'Erik Scherder laat zich niet kisten'. Erik Scherder en Nellie Benner over de gevaren van lachgas Bekijk deze video » Jinek gemist? Erik Scherder legt hersenoperatie bij vioolspelende vrouw uit Bekijk deze video » AngstenOndanks zijn uitgebreide expertise lukt het de neuropsycholoog niet om zijn eigen brein in bedwang te houden: vliegangst, vrees voor enge ziektes, faalangst, nachtelijke piekerbuien en angsten voor de dood zijn dingen die hem bezighouden. Hij besloot er een serie over te maken. Erik is niet de enige die kampt met deze angsten, want ook Matthijs vertelt dat hij er vaak last van heeft. ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in.'', aldus de presentator. Bekijk in de video hieronder het hele interview met de neuropsycholoog. Erik Scherder laat zich niet kisten is vanaf donderdag 27 februari vier keer te zien om 22:20 op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik Scherder en Matthijs praten over angsten: ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in''
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder en Matthijs praten over angsten: ''Ik ging halfdronken het vliegtuig in'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV