Boer zoekt Vrouw: Boerin Steffi kijkt vrij mistroostig terug op haar BzV-tijd

Boer zoekt Vrouw: Boerin Steffi kijkt vrij mistroostig terug op haar BzV-tijd

Boer zoekt Vrouw: Boerin Steffi kijkt vrij mistroostig terug op haar BzV-tijd Gisteren ging het 11e seizoen van Boer Zoekt Vrouw alweer van start toen Yvonne Jaspers het platteland doorkruisde om stapels met brieven af te leveren aan eenzame boeren. Boerin Steffi zat net als vele andere Nederlands op de bank voor de buis om te zien wie de meeste brieven binnen had gekregen. SteffiHet kijken van het programma voelde als een flashback voor Steffi. Aan haar reacties viel af te leiden dat ze niet bepaald nostalgisch is naar haar tijd in het programma. "Mijn haren gaan recht overeind staan als ik die pick up zie" Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. Boer Zoekt Vrouw: Heeft Annemiek hart al verloren aan een boer? Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan neemt risico met uitkiezen van 10 vrouwen Bekijk deze video »
TV :
Boer zoekt Vrouw: Boerin Steffi kijkt vrij mistroostig terug op haar BzV-tijd

Gisteren ging het 11e seizoen van Boer Zoekt Vrouw alweer van start toen Yvonne Jaspers het platteland doorkruisde om stapels met brieven af te leveren aan eenzame boeren. Boerin Steffi zat net als vele andere Nederlands op de bank voor de buis om te zien wie de meeste brieven binnen had gekregen.

Steffi
Het kijken van het programma voelde als een flashback voor Steffi. Aan haar reacties viel af te leiden dat ze niet bepaald nostalgisch is naar haar tijd in het programma. "Mijn haren gaan recht overeind staan als ik die pick up zie"

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw: Boerin Steffi kijkt vrij mistroostig terug op haar BzV-tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV