Op1: Saskia Noort en Rosanne Hertzberger over de veroordeling van Harvey Weinstein

Op1: Saskia Noort en Rosanne Hertzberger over de veroordeling van Harvey Weinstein

Op1: Saskia Noort en Rosanne Hertzberger over de veroordeling van Harvey Weinstein Vandaag (24 februari) wordt Op1 gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Aan tafel zitten Sanne Wallis de Vries, Lucia Rijker, Rosanne Hertzberger, Saskia Noort, Anne Wensing, Hans Slingerland van Bemmelen, Pieter Omtzigt en Cecile Narinx. De nieuwe theatershow van Sanne Wallis de Vries gaat over haar familie, of haar man en kinderen dat leuk vinden is nog maar de vraag. Cecile Narinx, viroloog Anne Wensing en CDA-kamerlid Pieter Omtzigt over de paniek om het coronavirus in Europa. Saskia Noort en Rosanne Hertzberger bespreken de veroordeling van film producent Harvey Weinstein. Sportvrouw Lucia Rijker zal als een van de eerste vrouwen worden opgenomen in de Boxing Hall of Fame. Dat en meer, vanavond in Op1. Op1 is iedere werkdag vanaf 22:20 uur te zien op NPO1. Op1 gemist? Boer klaar met maatregelen overheid en emigreert naar Canada Bekijk deze video » Op1 gemist? Evert ten Napel over interviewen Evert van Benthem na overwinning Elfstedentocht Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Saskia Noort en Rosanne Hertzberger over de veroordeling van Harvey Weinstein

Vandaag (24 februari) wordt Op1 gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Aan tafel zitten Sanne Wallis de Vries, Lucia Rijker, Rosanne Hertzberger, Saskia Noort, Anne Wensing, Hans Slingerland van Bemmelen, Pieter Omtzigt en Cecile Narinx.

De nieuwe theatershow van Sanne Wallis de Vries gaat over haar familie, of haar man en kinderen dat leuk vinden is nog maar de vraag. Cecile Narinx, viroloog Anne Wensing en CDA-kamerlid Pieter Omtzigt over de paniek om het coronavirus in Europa. Saskia Noort en Rosanne Hertzberger bespreken de veroordeling van film producent Harvey Weinstein. Sportvrouw Lucia Rijker zal als een van de eerste vrouwen worden opgenomen in de Boxing Hall of Fame. Dat en meer, vanavond in Op1.

Op1 is iedere werkdag vanaf 22:20 uur te zien op NPO1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Saskia Noort en Rosanne Hertzberger over de veroordeling van Harvey Weinstein of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV