Gordon heeft een breakdown in Thailand: "Drinken, zuipen, doorgaan"

Gordon heeft een breakdown in Thailand: "Drinken, zuipen, doorgaan"

Gordon heeft een breakdown in Thailand: "Drinken, zuipen, doorgaan" Terwijl Patty en Gordon in Thailand zoeken naar de eeuwige jeugd wordt het al snel duidelijk dat het niet goed gaat met Gordon. Tijdens een voetmassage komen de gevoelens naar boven en besluiten de twee om de volgende dag nog naar een AA meeting te gaan. AA meetingBij de meeting verteld Gordon openhartig over zijn verslaving en de tweestrijd die zich iedere dag in hem afspeelt. "Ik voel me elke keer weer een beetje zenuwachtig voor zo'n meeting" Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie Bekijk deze video » Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht Bekijk deze video »
TV :
Gordon heeft een breakdown in Thailand: "Drinken, zuipen, doorgaan"

Terwijl Patty en Gordon in Thailand zoeken naar de eeuwige jeugd wordt het al snel duidelijk dat het niet goed gaat met Gordon. Tijdens een voetmassage komen de gevoelens naar boven en besluiten de twee om de volgende dag nog naar een AA meeting te gaan.

AA meeting
Bij de meeting verteld Gordon openhartig over zijn verslaving en de tweestrijd die zich iedere dag in hem afspeelt. "Ik voel me elke keer weer een beetje zenuwachtig voor zo'n meeting"

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon heeft een breakdown in Thailand: "Drinken, zuipen, doorgaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV